måndag 7 augusti 2017

Oralsex




Oralsex


Det finns många sätt att njuta och att ge njutning. Oralsex är ett av dem. Oralsex innebär att du stimulerar din partners intima delar med munnen. Många tycker att oralsex är väldigt skönt men om du eller din partner inte gillar det så måste det respekteras och ni får då hitta andra sköna sätt att njuta på. Oralsex är perfekt för att öka upphetsningen under förspelet och ett skönt sätt att komplettera eller avsluta själva kärleksakten. Det finns en hel del olika tekniker för att göra oralsexet extra bra och vi delar med oss av lite tips och trix till dig.
Mycket njutning önskar vi på Lustjakt
 


Veckans klipp - för dig




8 kr


Med en mintpastill i munnen när du ger oralsex så blir det extra pirrigt och skönt. Använd värdekod VRÅL i kassan så köper du en ask Sexvrål för bara 8 kr.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 170806





Gör det skönt för henne

Visst är det underbart att se henne njuta av det du gör? Kanske finns det fler eller nya sätt du kan använda din tunga och mun så att hennes njutning blir ännu kraftfullare.






Gör det skönt för honom

Ge honom en extra minnesvärd stund där han får njuta av att du tillfredsställer honom med din tunga och mun på olika sätt och i olika positioner.





Produkttips




Invändig massage


Samtidigt som du låter din tunga svepa över hennes sköte kan du massera klitoris från insidan med hjälp av denna lilla böjda stav för att göra det extra skönt för henne.







Mer känsla


Under tiden som du suger och slickar hans ollon så kan du låta detta korta knottriga fodral glida rytmiskt från roten och upp längs skaftet för att ge honom extra mycket känsla.







Oralsex på burk


Vill du uppleva känslan av blöt och mjuk oralsex utan att en tunga eller mun är inblandad då är Klittra perfekt för dig! Låt den glidmedelsfyllda kulan rulla över och runt klitoris för en oslagbart skön stimulans





Smaskigt


Gör oralsexet extra smakfullt och exotiskt med detta glidmedel som är värmande och smaksatt med Exotiska frukter. Dessutom är det välgörande och är bra för slemhinnorna. Två flugor i en smäll kan vi säga :)







Lär dig mer


En bok för dig som vill lära dig allt om hur du ger honom oralsex han aldrig glömmer. Boken bjuder på 52 olika upplevelser, från början till slut, där avsugningen står i fokus.







Veckans sextips

Vanligtvis så brukar man få oralsex med böjda ben, sträck istället ut benen och spänn och jobba med bäckenbotten samtidigt som du får oralsex. Låt andningen följa med i samma takt som du spänner och slappnar av i musklerna. Detta hjälper dig att nå klimax och förstärker orgasmen.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Ett par gifte sig och ligger i sängen i bröllopssviten. Frun säger lite blygt:
-Var försiktig, jag är oskuld.
-Hur kan detta vara möjligt utbrister hennes nyblivne make förvånat. Du har ju varit gift tre gånger tidigare.
-Min förste man var gynekolog och allt han ville göra var att titta på den. Min andre man var psykiatriker och allt han ville göra var att prata med den. Min tredje man var frimärkssamlare och allt han ville göra var att... ja, herregud jag saknar honom faktiskt.



Veckans Citat

"Desto fler sätt vi kan hitta att uttrycka kärleken, desto mer kärlek upplever vi att vi får ta emot".
Nicklas Amran


Kom och besök oss på riktigt!



Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: