tisdag 22 augusti 2017

Har storleken betydelse




Har storleken betydelse?


Vi är alla unika och ingen ser ut exakt som någon annan. Visst är det fantastiskt och vi bör hylla och vara stolta över hur vi ser ut! Trots att vi är olika så är vi ändå så lika varandra på många vis. När vi jämför oss med andra så är det oftast storlek och utseende vi noterar. Oavsett hur vi är skapta så kan vi alltid försöka göra det bästa av det, allt har både för och nackdelar. Ibland kan vi behöva ta till ett hjälpmedel för att lyckas, tex behöver en kort person ibland en pall för att nå. På samma sätt kan man använda olika sexleksaker och tekniker för att optimera sexakten.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




-30%


Veckans värdekod

Passa på att köpa sexiga underkläder till både kvinna och man.
Ange värdekoden WEAR i kassan så får du 30% rabatt på trosor och kalsonger i alla storlekar.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 170827







Utnyttja din storlek

Oavsett om du har kort eller lång eller något där emellan så är det hur du använder din storlek som spelar störst roll. Lär dig teknikerna och vilka sexleksaker som kan komplettera dig bäst.


Produkttips


MAXA STORLEKEN
Har du svårt att få erektion eller bara vill ha ut max i storleken? En potenspump hjälper dig att blodfylla svällkropparna och gör din lem extra kraftig och hård.







KRAFTIGT INTRYCK
En penisring hjälper blodet att stanna kvar och håller dig styv. Din erektion förblir stark och din penis ser större ut. Dual Support Ring ger ett extra bra stöd vid roten då den håller åt om flera centimeter av skaftet. Den andra ringen träs runt pungen så att hela paketet samlas ihop och ger ett kraftfullt intryck.







EXTRA CENTIMETRAR
Vill du bjuda din partner på det lilla extra i storlek så är Tommy Gunn Extension perfekt. Mjuk och lätt att trä på din egen penis och känns som hud. Mer stimulans för din partner och mindre för dig vilket gör dig mer uthållig också.







STOR ELLER LITEN
En stor penis eller trång vagina kan göra det svårare att penetrera. Då är ett glidmedel till stor hjälp och underlättar införandet utan att det gör ont eller skadar slemhinnorna. Ett silikonbaserat glidmedel har en oslagbar glidförmåga och ALLA borde ha en flaska hemma. Det gör onani och sex ännu skönare helt enkelt!







FRAMTRÄDANDE
Klitorispump som gör din klitoris mer blodfylld och framträdande. Det gör dig känsligare för stimulans och gör att du lättare får orgasm och dessutom kan den bli mer kraftfull.





TRÄNGRE
Öka känslan med en stimulerande creme som gör att det pirrar lite extra och gör att din vagina känns trängre. När blodet strömmar ner i skötet ökar känsligheten och njutningen blir större.







SPÄNSTIGA
Brösten och speciellt bröstvårtorna är en erogen zon för både kvinnor och män. En bröstpump hjälper dig att göra bröstvårtorna styva och spänstiga och därmed lättare att stimulera. Har du indragna bröstvårtor är pumpen ett fantastiskt bra hjälpmedel.







VÄLTRÄNAD
Vill du bli tajtare och få starkare orgasmer? Då är det vältränade bäckenbottenmuskler som gäller. Gör dina knipövningar regelbundet tillsammans med knipkulor så får du ännu bättre resultat.




Veckans sextips

Om kvinnan drar upp knäna, med benen ihop, och lägger fötterna mot mannens bröstkorg så blir slidmynningen trängre. Detta ökar friktionen och stimulansen för båda.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en stridsvagn och en groda som möttes i skogen och stridsvagnen började gapskratta när han såg grodan och sa:
- Vad har du gjort av larvfötterna, ditt missfoster???
Och den skrattade och skrattade och grodan blev argare och argare och när han blev röd i ansiktet av ilska så skrek grodan tillbaka:
- Missfoster och det ska du säga - som har en snopp i pannan...


Veckans Citat

"Tiden väntar inte på någon, så ta vara på varje ögonblick.".
Okänd

Kom och besök oss på riktigt!



Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: