måndag 13 juli 2009

Att välja rätt leksak


Att välja rätt leksak är inte alltid så enkelt, speciellt när man aldrig har testat någon.
Man behöver vänja sig lite vid den annorlunda känslan (och ljudet) men jag brukar säga att det är som med samlag - vem tyckte att första samlaget var kanonbra?! inte så många, man behöver lära sig slappna av och känna efter vad man gillar osv. ...

Här är några tips:
Att välja stav
Ett tips är att välja en stav vars storlek är lite mindre än vad du normalt önskar i storlek på "den riktiga varan". En stav upplevs lite annorlunda än ett kön. Det är i så fall bättre att byta upp sig än att du köper en för stor som inte kommer till användning. I början av förspelet är det vanligt att man vill ha en mindre stav för att senare välja en större, då vaginan vidgdar sig när man blivit upphetsad.

Om du har svårt att få orgasm eller vill ha effektfull njutning så kan du satsa på en stav med multifunktioner, en s k pärlstav (t ex Rabbit Pearl). Du hittar dem under kategorin Avancerade stavar.

Önskar du g-punktsorgasm så finns det flertalet stavar vars design underlättar g-punktsstimulans. Tänk på att en stav i hårdplast fortplantar vibrationerna bäst och vibratorn bör vara placerad långt fram i staven för att ge bäst effekt. G-punkten stimuleras också ypperligt genom rytmiska tryck.

Om du lätt blir öm i underlivet kan det bästa alternativet vara att välja en hård stav, då en hård, slät yta har minst friktion. En mjuk stav, t ex i jelly, har en porös yta vilket ger mycket friktion. Den suger också åt sig mycket fukt vilket gör att du kanske behöver glidmedel fast du annars inte använder detta.

Klitorisvibratorer

Lättast sättet att få orgasm är att använda en klitorisvibrator, då klitorisorgasm är lättare att få än vaginal orgasm. Har du svårt att få orgasm ska du helst välja en hårt vibrerande. Du kan också med fördel använda dig av en stav med klitorisretare.
Tänk på att du alltid behöver använda glidmedel tillsammans med en klitorisvibrator, så att du inte får skav och irritation.

Gemensam njutning
Det finns flertalet produkter som man kan använda tillsammans. Mest populär är en vibrerande ring som ger effektfull njutning till båda parter under kärleksakten.

Här hittar du lite mera info

Inga kommentarer: