tisdag 24 mars 2009

Hur hittar du g-punkten?


Snart kommer en tävling där du kan vinna en g-punktsstav, så vad passar då inte bättre än att informera lite om hur du hittar och stimulerar just g-punkten.

Forskare har bevisat att G-punkten existerar - men alla kvinnor har den inte.

Ligg på rygg, helst med knäna böjda och fotsulorna på sängen.
Lägg gärna en kudde under rumpan för att lyfta underlivet lite.
För försiktigt in två fingrar i slidan med handflatan uppåt. Fråga henne hela tiden hur det känns - god kommunikation är en förutsättning för att ni ska lyckas hitta och stimulera g-punkten!
Pressa fingrarna lite lätt mot den främre slidväggen samtidigt som fingrarna glider fram och tillbaka i slidan.

Du kommer naturligtvis inte att känna något annat än mjuk hud till att börja med, g-punkten ligger gömd i området mellan slidan och urinröret. Du kan känna något som liknar ränder. Tryck lite hårdare i den här delen av slidväggen.

När du stimulerar g-punkten så kommer det att sprida sig en lustfylld känsla i hela underlivet, och då även i området kring blåsan. Den här lustförhöjelsen kan ge vissa kvinnor en känsla av att vilja gå och kissa.

Vill du läsa mer? Det kan du göra här

2 kommentarer:

Satisfaction sa...

"Forskare har bevisat att G-punkten existerar - men alla kvinnor har den inte."

Det där är inte riktigt sant, alla personer med fitta har även den prostatavävnad (kring urinröret) som är G-punkten. Sen kan inte alla få en g-punktsorgasm eller gillar inte g-punktsstimulans, men g-punkten den finns där!

Lustjägarna sa...

Var lite otydlig.
Undersökning:
Med hjälp av ett vaginalt ultraljud scannades kvinnor som upplevt vaginala orgasmer samt kvinnor som inte hade det. Forskarna upptäckte att vävnaden var tjockare bland kvinnorna som upplevt en vaginal orgasm.

– Kvinnor som inte har något synligt bevis av en g-punkt kan inte få vaginala orgasmer, menar forskaren Emmanuele Jannini vid universitetet L'Aquila.

Men kvinnor som inte upplevt sin g-punkt kan helt enkelt ha tränat för lite. Ett rikt sexliv tränar upp dina muskler i underlivet och ökar chansen att uppleva en vaginal orgasm.

Jannini menar att man inte ska misströsta och att man fortfarande kan ha ett bra sexliv, även om man inte hittat sin g-punkt.

– Alla kvinnor är olika, Det är ett skäl till varför kvinnor är så intressanta, menar Jannini, enligt NewScientist.