onsdag 11 mars 2009

Analsex


Analleksaker och lösvaginor är de mest tabubelagda ämnen inom sexleksaker. Vi märker det ofta när man är ute och har Lustjaktsparty.

Många gillar dock analsex, men det är svårt att säga det när det sitter någon brevid som pratar negativt om det . Därför ber jag alltid ina gäster att behålla för sig själv, vad de tycker - det är upp till var och en vad man gör hemma i sin egen sängkammare, så länge som man inte tvingar någon annan eller gör något som är olagligt.

Vad är analsex?
Analsex är all sorts sexuell stimulering i eller runt anus.
Eftersom ändtarmsöppningen är känslig för beröring är det många män och kvinnor som tycker att det är skönt att bli sexuellt stimulerade i och runt anus.
Vi hör ofta att både män och kvinnor tycker att de enklare får orgasm vid analstimulans.

De lustkänslor som många känner vid analsex, hänger neurologiskt samman med områdets erogena känslighet. Dels är det hudens känsel, dels de sensationer man känner när bäckenbottenmuskulaturen töjs, i första hand ringmuskeln som vidgas när analöppningen penetreras, och när man med små rörelser töjer och spänner denna muskulatur.

Mannen har en prostatakörtel som man kan känna med fingrarna ca åtta centimeter upp i ändtarmen.
Tryck mot mannens prostatakörtel kan ge lustkänslor. Män kan till och med tala om en särskild sorts orgasm, prostataorgasm, vid sådan stimulering.

Glidmedel är mycket viktigt vid anal stimulans och att man går mycket långsamt och varligt fram samt givetvis kommunicerar med sin partner.

Inga kommentarer: