fredag 16 januari 2009

Lösvaginor


Idag är det helt okej för en tjej att äga en stav, men det är inte lika okej för en kille att äga en lösvagina.
Varför inte?
Personligen tror jag att det har med media att göra, tidningarna har varit duktiga på att framhäva kvinnor och sexleksaker. Männen däremot blir lite bortskuffade.

Det är jättevanligt att en kille använder en stav på sin tjej i förspelet, varför är det då inte lika vanligt att använda en lösvagina på sin kille i förspelet?
Ja, det är något att tänka på och fortsätta att jobba vidare på - att försöka få all sexualitet och alla sexleksaker lika accepterade.
Vad tycker ni ?

Bilden ovan är en helt ny produkt för män.

1 kommentar:

Sexkammaren sa...

En del tycker att männen har mkt lättare att få orgams bara genom att runka så dom behöver inte hjälpmedel/leksaker till det medan en kvinna oftast måste stimulera gpunkten för att få orgasm, så det är mer OK för en tjej att få ha dildo än för en man att ha vagina.

En del förstår inte heller hur killen skall använda vaginan, bara hålla i den och runka med eller vadå är det många som undrat.

Jag kan tycka att det kan vara variation om kvinnan använder den på mannen i förspelet, eller att det blir variation om han använder den själv när han runkar men många tycker det är fel.
Förstår inte varför.

En del kvinnor tycker inte mannen skall ha en vagina för att han redan har äkta vara men det har ju kvinnan också? Tycker det är så fel om en kvinna få ha dildo medan maken inte får ha vagina.

www.sexkammaren.blogg.se