tisdag 27 januari 2009

Hitta g-punkten


Forskare har bevisat att G-punkten existerar - men alla kvinnor har den inte.
Enligt undersökningen kan 20 till 25 procent av kvinnor få vaginala orgasmer.
Nio kvinnor som kunde få vaginal orgasm och elva utan förmågan undersöktes – skillnaderna var tydliga.
– Men kvinnor som saknar den kan naturligtvis fortfarande få orgasmer genom stimulering av klitoris, säger Jannini till New Scientist.

Så här gör du för att hitta din g-punkt:
Ligg på rygg, helst med knäna böjda och fotsulorna på sängen.
Lägg gärna en kudde under rumpan för att lyfta underlivet lite.
För försiktigt in två fingrar i slidan med handflatan uppåt. Fråga henne hela tiden hur det känns - god kommunikation är en förutsättning för att ni ska lyckas hitta och stimulera g-punkten!
Pressa fingrarna lite lätt mot den främre slidväggen samtidigt som fingrarna glider fram och tillbaka i slidan.

När du stimulerar g-punkten så kommer det att sprida sig en lustfylld känsla i hela underlivet, och då även i området kring blåsan. Den här lustförhöjelsen kan ge vissa kvinnor en känsla av att vilja gå och kissa. När kissnödigkänslan försvinner eller efter att hon eventuellt tömt blåsan så fortsätter du att stimulera g-punkten på samma sätt som innan.

Vill du veta mer? Läs mer här
Vill du ha ett hjälpmedel så finner du det här


När du stimulerar g-punkten så kommer det att sprida sig en lustfylld känsla i hela underlivet, och då även i området kring blåsan. Den här lustförhöjelsen kan ge vissa kvinnor en känsla av att vilja gå och kissa. När kissnödigkänslan försvinner eller efter att hon eventuellt tömt blåsan så fortsätter du att stimulera g-punkten på samma sätt som innan

Inga kommentarer: